Prijzen

Reguliere prijs: € 299,-

Prijs voor abonnees Vastgoedmarkt: € 249,-

Locatie

City Hub Utrecht

Atoomweg 1

3542 AA Utrecht

info@cityhub.nl

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

 

Organisatie

Dit event wordt georganiseerd door Vastgoedmarkt (onderdeel van Vakmedianet B.V.)

 

Organisatorische vragen

Heeft u organisatorische vragen over dit event? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Klantenservice Vakmedianet
inschrijven@vakmedianet.nl
Tel: 088-584 08 88

 

Inhoudelijke vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over dit event? Neem dan contact op met Linda Moesman, eventmanager Vastgoedmarkt: lindamoesman@vakmedianet.nl of 088 - 584 07 90. 

 

Partner worden

Het is mogelijk om partner van dit event te worden. Neem voor meer informatie contact op met Maciek Piasecki, mobiel: 06 13 585 030, maciekpiasecki@​vakmedianet.nl.