Rinse van der Woude

Rinse van der Woude, CIO City Hub, ondernemer in innovatie en groei. Niet alleen groter, maar ook beter. Hij doceerde ondernemerschap en business development op de Hotelschool en heeft de afgelopen jaren innovatieprojecten begeleid in leisure, zorg, overheid en bedrijfsleven. Rinse doorziet belangen en brengt partijen bij elkaar om ze sterker te maken. Bij City Hub is hij verantwoordelijk voor innovatie en samenwerking.

Wim Eringfeld

Wim Eringfeld heeft een grote ervaring op het gebied van de logistiek. Hij was 30 jaar werkzaam voor DHL Supply Chain in Nederland en Duitsland en was o.a. verantwoordelijk voor de winkelstraatdistributie van kledingwinkels in heel Europa, heeft vele EDC’s voor klanten gerealiseerd en is sinds augustus 2018 directeur van Stec Groep.

Walther Ploos van Amstel

Walther Ploos van Amstel is verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam als organisatieadviseur op het gebied van stedelijke distributie, e-fulfilment,   supply chain management en   internationale distributie. Hij richt zich op logistieke procesinnovaties, het invoeren van supply chain concepten in de praktijk, intermodale distributienetwerken, samenwerking in logistieke ketens  en netwerken, servicelogistiek, duurzame logistiek, ketenregie, intelligente   logistieke concepten en risicomanagement in logistieke ketens.

Tia van Beek

Als director transactions is Tia van Beek eindverantwoordelijk voor het kantoor van Principal in Amsterdam en de investeringsbeslissingen alsmede het asset management in Nederland. Totaal investeert Principal in Nederland tussen de 100 en 150 miljoen per jaar voor Internationale beleggers. Na haar rechten studie en propedeuse bouwkunde is zij in verschillende functies in het vastgoed werkzaam geweest onder meer bij DTZ, NS, Shell en Goodman.

Edwin van de Woestijne

Sinds 1 oktober 2015 is Edwin van de Woestijne fund director van het ASR Dutch Prime Retail Fund en managing director Commercieel Vastgoed. Deze portefeuille bestaat uit de winkel-, kantoor- en parkeerbeleggingen met een gezamenlijke waarde van zo'n €1,8 miljard. Voor zijn overstap naar a.s.r. real estate was Edwin werkzaam als head of asset management bij Bouwfonds Investment Management BV. Daarvoor werkte hij in diverse functies bij Wereldhave, waarvan tien jaar als directeur van de Nederlandse managementorganisatie. Edwin studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is hiermee nog steeds verbonden als lid van de adviesraad vakgroep Bestuurskunde. Hij is tevens lid van de beroepenveldcommissie van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.

Victor Everhardt 

Victor Everhardt is sinds 2010 wethouder van de Gemeente Utrecht. Zijn huidige portefeuille bestaat uit Volksgezondheid Milieu en emissieloos vervoer, Jeugd en Jeugdzorg, Stationsgebied, Vastgoed en wijkwethouder Leidsche Rijn. Daarnaast is hij ook eerste locoburgemeester. 

Voor zijn wethoudershap was hij voorzitter Centrum Jeugd bij het Trimbos-instituut, werkzaam als beleidsmedewerker bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Jusitie Daarvoor was hij werkzaam bij de Commisie Gelijke Behandeling als jurdisch medewerker. Hij studeerde Nederlands recht en geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. 

Cees Pronk 

Na een periode van 12 jaar in HR inmiddels ruim 12 jaar in logistiek, verantwoordelijk voor warehouses, vervoer en customer service. 

Focus op lerende organisatie, persoonlijke relaties en (gedelegeerd) eigenaarschap. Transformatie en executie.